Meistä

Olemme suomalainen perheyritys. Haluamme nostaa asiakkaidemme kodin viihtyvyyttä jättäen loistavan puhdasta jälkeä. Käytämme vain parhaita siivousvälineitä ja vähän ymäristöä kuormittavia ekologia pesuaineita, jotka sopivat myös allergikoille.

Magnus Kaur

Clefaxin perustaja

Vaadimme vain parasta jälkeä

Olemme nuorekas siivousalan perheyritys. Tarjoamme laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla Kotkassa.Käytössämme on alan kehittyneimpiä välineitä sekä aineita jotka sovelletaan kohdemukaisesti.

Hyvinvointiin liittyviä erikoisvaatimuksia otetaan huomioon tilauksien yhteydessä ja palvelemme aina luonnonystävällisesti.

Loistavan lopputuloksen takaa tiimimme jatkuva halu kehittyä koulutuksien myötä sekä pitkä kokemus alalta.

Palvelumme sisältävät aina

Ammattitaitoiset siivoojat
Edulliset hinnat ilman piilokuluja
Laadukkaan lopputuloksen

Pystymme hoitamaan siivoukset jo parin tunnin varoitusajalla, siivoamme kohteet nopealla aikataululla ja laadukkaasti, sekä meillä on todella nopea yhteydenotto asiakkaisiin.

”Siivous on intohimomme”

Rajoitettu tarjous!

Tarjoamme uusille asiakkaille -20% alennuksen siivouspalveluista.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää

Meillä ei ole piilokuluja hinnoissamme. Hintamme sisältävät tarvikkeet ja pesuaineet. Säännöllisen kotisiivouksen hinta on 15 %:ia edullisempaa.

Tuntihinta pk-seudulla

34€/h

Pääkaupunkiseutu

Palvelemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Asutko Uudellamaalla? Kysy myös muita lähikuntia meiltä.

Tuntihinta muualla

28€/h

Kymenlaakso

Palvelemme Kymenlaaksossa ja sen lähialueilla. Kysy myös palveluitamme Kymenlaakson lähikuntien osalta.

Säännölinen siivous

30€/h

Jatkuvat siivouspalvelut

Säännöllinen kotisiivous on aina edullisempaa ja kotisi pysyy jatkuvasti siistinä.

Saat kauttamme myös siivouspalvelut yrityksille. Pyydä tarjous kohteestasi täältä.

Muista myös kotitalousvähennys!

Palvumme ovat kotitalousvähennykseen kelpaavia. Kotitalousvähennys on 40 % työn kokonaishinnasta. Vähennyksessä on vuodessa vain 100 euron omavastuu.

Ammattitaitoiset siivoojamme

Haluamme tarjota sinulla parhaan mahdollisen osaamisen, siksi koulutamme työntekijämme ammattitaitoiseksi ja asiakaslähtöisiksi. Tutustu tulevaan tiimiisi.
Magnus Kaur

Magnus Kaur

Olen jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut yrittäjyydestä. Mielestäni paras palkka tehdylle työlle on tyytyväinen asiakas. Tykkään pitää paikat siistinä ja olen todella sosiaalinen, joten tämä ala on minulle just se oikea.

Taima Kaur

Taima Kaur

Minulta löytyy alalta yli 10 vuoden kokemus. Tavoitteeni on tehdä ihmisten arjesta helpompaa ja auttaa tekemään kodeista puhtaamia ja viihtyisiä. Olen aidosti kiinnostunut alastani ja pyrin aina palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Vieritä ylös