Palveluehdot

 

Clefax Oy palveluehdot

Nämä palveluehdot koskevat kaikkia Siivouspalvelu Clefax Oy:n siivouspalveluita mukaan lukien säännöllinen kotisiivous, kertasiivous, ikkunanpesu sekä arvonlisäveroton kotipalvelu.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena.

Tyytyväisyystakuu 100 %

Jos siivouksen laatu ei ole asiakaskohtaisen palvelusopimuksen ja sovitun mukaista, lupaamme suorittaa puutteelliseksi jääneet työt uudelleen. Olettehan puutteiden korjaamisesta aina yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme kahden (2) arkipäivän kuluessa siivouskerrasta.

Vaitiolovelvollisuus

Asetamme toiminnallemme ja henkilökunnallemme tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Minimityöaika

Minimityöaikamme on säännöllisessä kotisiivouksessa, ikkunanpesuissa ja arvonlisäverottomassa kotipalvelussa kaksi (2) tuntia. Kertasiivouksissa ja muuttosiivouksissa minimityöaika on kaksi (2) tuntia.

Arkipyhät

Arkipyhille osuvat säännöllisen kotisiivouksen vuorot siirrämme korvaavaan ajankohtaan. Toteutamme korvaavan siivouskerran mahdollisimman pian, viimeistään yhden (1) kuukauden kuluessa arkipyhästä.

Matkakulut

Emme veloita matkakuluja siivouskäynneistä palvelupaikkakuntiemme kaupunkialueille. Kaupunkialueiden ulkopuolella varaamme oikeuden veloittaa matkakuluja matkustamiseen kuluneesta ajasta sekä matkasta 0,43 €/km. Edestakainen matka mitataan asiakkaan kotia lähimmästä Clefaxin toimipisteestä.

Palvelun hinnoittelu ja työaika-arvio

Kerromme asiakkaillemme työaika-arvion tilauksen yhteydessä, mutta veloitamme aina vain siivoukseen kuluneen ajan mukaisesti. Tämä koskee kaikkia Clefaxin siivouspalveluita mukaan lukien muuttosiivous ja ikkunanpesu. Siivouksen tuntihinta määräytyy tilaushetkellä voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti. Maksuehto laskuissamme on 7 päivää ja viivästyskorko kulloinkin voimassa olevan lain mukainen.

Peruutukset, muutokset ja tauot

Asiakas voi peruuttaa siivouskerran tai muuttaa sen ajankohtaa kolme (3) arkipäivää ennen sovittua käyntiä. Muussa tapauksessa Clefaxilla on oikeus veloittaa vuorosta kesto arvion mukainen hinta. Pidemmistä tauoista asiakkaan on ilmoitettava Clefaxille viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen tauon alkamista. Asiakkaan pyynnöstä väliaikaisesti tehdyt siivouspäivien muutokset veloitetaan muutos tilauksen hinnalla. Kaikki muutokset tai peruutukset tulee tehdä Clefaxin asiakaspalveluun, ei siivoojalle.

Asiakkaan velvollisuudet

Sovimme asiakkaan kanssa siivoustöiden aikataulutuksesta ja työtehtävistä. Asiakas huolehtii, että tehtäviin tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ovat kodissa saatavilla ja asianmukaisessa kunnossa. Siivottavassa kodissa on toimittava sähköt, vesi ja valaistus. Jos asunnon siisteystaso on erittäin alhainen, tulee asiakkaan varautua mahdollisiin lisäkustannuksiin. Näistä Clefax ilmoittaa asiakkaalle paikalle mennessä.

Avaimet ja hälytysjärjestelmät

Jos asiakas toimittaa Clefaxille avaimet, täytetään niistä kirjallinen luovutustodistus kahtena kappaleena. Jos asiakkaalla on hälytysjärjestelmä, on hän velvollinen ilmoittamaan sen koodin ja ohjeet siitä, miten hälyttimen saa pois päältä työn tekemisen ajaksi. Jos koodia ja ohjeita ei ilmoiteta, Clefax ei ole velvollinen korvaamaan mahdollisesta aiheettomasta hälytyksestä aiheutuneita kustannuksia.

Luottotietojen tarkistaminen

Varaamme oikeuden asiakkaan luottotietojen tarkistamiseen siivouspalvelun tilaamisen yhteydessä.

Sopimuksen irtisanominen ja hinnanmuutokset

Säännöllisen kotisiivouksen sopimuksen irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi sekä asiakkaan että Clefaxin puolelta. Irtisanomisajalla tehdyistä kotisiivouksen peruutuksista Clefaxilla on oikeus veloittaa siivouksen kestoarvion mukainen hinta. Clefaxilla on oikeus muuttaa siivouspalveluiden hinnoittelua ilmoittamalla siitä asiakkaalle kirjallisesti yhtä kuukautta ennen korotuksen voimaanastumista.

Toimitus, Sopimus- Ja Maksuehdot

Siivous tulee maksaa etukäteen. Helpoin tapa on, että tilatessasi siivouksen, lähetetään ennakkolasku sähköpostiisi. Voit maksaa myös käteisellä tai Holvi-palvelussa.
Siivouspalvelusopimuksen ottavia asiakkaita on mahdollisuus laskuttaa, jolloin luottotiedot tarkistetaan. 

Vieritä ylös