Verkkokauppa

Haluatko antaa lahjaksi esim. kotisiivouksen? Se onnistuu kätevästi verkkokaupastamme. Voit ostaa lahjakortin ja antaa sen lahjaksi vaikkapa syntymäpäiväksi. Kukapa ei haluaisi helpompaa arkea?

Tarjous!

Ostaessasi siivouslahjakortin verkkokaupastamme, saat yhden (1) tunnin lisäsiivousta kaupan päälle.
Tarjous voimassa joulukuun loppuun.

Valitse sopiva lahjakortti

Haluatko antaa hyvää mieltä ja vapaa-aikaa ystävällesi tai sukulaisellesi? Lahjakortit sopivat lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niitä voi käyttää kotisiivouksen, ikkunanpesuun tai vaikkapa muuttoon.

Nämä asiat kuuluvat aina perussiivoukseen

Huoneet

Pölyt pyyhitään kaikilta alle 180 cm korkeudella olevilta tasopinnoilta. Lisäksi puhdistetaan kaikki lasipinnat ja peilit, pyyhitään valokatkaisijat ja ovenkahvat, sekä tyhjennetään roska-astiat.

Keittiö

Myös keittiö siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi pestään hana ja pesuallas, ja täytetään tai tyhjennetään astianpesukone. Jääkaapin, mikroaaltouunin, pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden ulkoiset pinnat pyyhitään.

Lattiat

Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu.

Kylpyhuoneet

Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta erityisen tärkeää. Kylpyhuone siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi puhdistetaan pesuallas, suihku, kylpyamme ja WC-istuin.

Verkkokaupan maksutavat

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Vieritä ylös